+36 1 479 4855| Foglalás | HU | EN  
Menü
Kóstolja meg séfünk kedvencét a pekingi kacsát, a serpenyőben sült krokodil steaket rendang módra, vagy válogasson kedvére vegetáriánus, tészta-, rizs és halkülönlegességeink közül!
Itallap
Étlap
ELŐÉTELEK +
DIM SUM +
TAVASZI TEKERCSEK +
LEVESEK +
SPECIALITÁSOK +
CSERÉPEDÉNYBEN KÉSZÜLT ÉTELEK+
FOGÁSOK A "SZÁRAZFÖLDRŐL" +
FOGÁSOK A "FELHŐK KÖZÜL" +
FOGÁSOK A "TENGERBŐL"+
TÉSZTA ÉS SÜLT RIZS +
SZELLEMI TÁPLÁLÉK +
DESSZERTEK +

A feltüntett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel.
A teljes összegből a személyzet tagjai részesülnek.
ÁZSIAI ITALOK +
ALKOHOLTARALMÚ KOKTÉLOK +
ALKOHOLMENTES KOKTÉL +
SAKE +
WHISKEY +
BOROK +
ÁZSIAI SÖRÖK +
ÁSVÁNYVÍZ +
ÁZSIAI TEAVÁLASZTÉK +

A feltüntett árakra 12% szervizdíjat számolunk fel.
A teljes összegből a személyzet tagjai részesülnek.
Vissza
 Corinthia Hotel Budapest
| Brasserie&Atrium | Le Bar    
Career | Contact